Nezaradené

Kurz medoviny – skúšky prednášateľov v odbore včelárstva

Zapisat sa na konkretny termin sa musite prostrednictvom formulara, ktory najdete na:
http://www.vidiekbb.sk/index.php


Nakolko prihlasovaci formularat budeme tymto zaroven aj testovat, prosime
Vas o zhovievavost.

 
Zopar pokynov:

*    na kurz sa mozu zapisat iba ti ucastnici, ktori sa prihlasili na SZV – su teda zapisani v databaze.
*    vase prihlasovacie meno je meno.priezvisko (bez diakritiky, male pismena) napr. jan.miklos
*    heslo: prve dve pismena mena priezvisko napr. jamiklos
*    v pripade opakovaneho neuspesneho prihlasenia kontaktujte administratora (v databaze moze byt napr. chyba – preklep v mene)
*    system Vam umoznuje prihlasit sa iba na jeden termin
*    opatovne prihlasenie je mozne iba po odhlaseni sa z povodneho terminu
*    pri vybere terminu vidite jeho naplnenost – napr. 6/16 znamena, ze su prihlaseni 6 ucastnici z maximalneho poctu 16
*    minimalny pocet pre otvorenie kurzu je 10, maximalny pocet je 16
*    dalsie terminy budu urcene neskor, az po zaplneni ponuknutych terminov
*    tento formular sluzi  aj na prihlasenie sa na konzultaciu – skusobne testovanie na skusky prednasatelov v odbore Vcelarstva.

Kurz výroby medoviny bude prebiehať formou aktívnej spolupráce účastníkov s lektorom.

Budeme sa pohybovať aj v priestoroch školskej kuchyne, preto Vás prosím o účasť v pohodlnom a čistom oblečení a obutí.

Praktická časť bude spočívať vo varení medoviny a následného zakvasenia. Kto má záujem, môže si priniesť svoj vlastný med, cca 5 kg a priamo z neho si pripraviť medovinu. Taktiež je treba pamätať na nejakú 10-15 l nádobu na odnesenie si medového roztoku domov.

Ak máte už vyrobenú svoju vlastnú medovinu, prineste nám prosím vzorku, cca1 l na degustáciu.  Budete na nej robiť aj merania.

Ubytovanie je možné priamo v škole na internáte za cenu 9,- €/osobu.

Stravovanie a občerstvenie – školský bufet; obedy v prípade dostatočného záujmu je možné zakúpiť si v školskej jedálni.

(link bude aj na stranke skoly www.sosbanbb.sk)

S pozdravom

Beata Orješková

Related Posts